A szexvideó több szereplőjét is beidézték tanúnak a bíróságra, akik előtt többször is levetítették a videót. Borkai szerint az eset óta jóval szorosabb lett a kapcsolata a feleségével és az egész családdal.


„Az ördög ügyvédje” blog működtetésével kapcsolatban indított per tárgyalása során csaknem tucatnyian nézték végig azt a szexvideót, amelyik 2018-ban Borkai Zsolt akkori győri polgármesterről és ismerőseiről készült egy jachtos adriai utazáson - írja a Blikk.

Kedd délután a szexvideó több szereplőjét is beidézték tanúnak, akik előtt többször is levetítették a videót. A vizsgálat célja az volt, hogy a sértett tanúk nyilatkozzanak arról, hogy felismerik-e magukat a felvételeken.

Tegnap pedig videóláncon idézték Borkai Zsoltot is, aki a lap beszámolója szerint motorral, bukósisakkal a kezében érkezett a Győri Járásbíróság épületébe. Egy külön erre a célra rendszeresített videóteremben tett vallomást, miközben össze volt kapcsolva a veszprémi tárgyalás résztvevőivel.

- mondta Borkai Zsolt a Blikknek.

A vallomástétel után Borkai elmondta, hogy neki nem vetítették le a videót, mivel már a kezdet kezdetén sem tagadta, hogy ő van a felvételen.

- nyilatkozta Borkai a botrány hatásairól.

Borkai a botrány kirobbantói iránt elmondása szerint nem érez haragot, nem tekint már visszafelé.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!