Serena Williams mindössze négy játék után feladta a 2,83 millió dollár (833 millió forint) összdíjazású torontói keménypályás női tenisztorna döntőjét, amelynek győztese a hazai Bianca Andreescu lett.


A 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes Williams 1:1 után elveszítette adogatójátékát, majd a pihenőt követően Andreescu hozta a sajátját, amikor Williams visszaült a székére, és könnyeivel küszködve jelezte, hogy hátfájdalmai miatt nem tudja folytatni a meccset.

A 19 éves kanadai teniszező - aki próbálta vigasztalni az amerikai sztárt - Indian Wells után a második nagy tornáját nyerte meg idén.

Tudom, milyen az, amikor sérülten játszik az ember, volt már benne részem. Az egész karriered végigkövettem, egy igazi vadállat vagy

- fényezte Serenát kissé egyedi stílusban Andreescu. Valószínűleg utalt, hogy az amerikai klasszis tüdőembóliától kezdve számtalan betegséget és sérülést leküzdött már sikeres pályafutása során.

"I watched you your whole career. You're a f-king beast."

Serena Williams had to retire from the Rogers Cup with an injury, and her opponent Bianca Andreescu came over to comfort her. Respect ????

(via @Sportsnet) pic.twitter.com/GX9NDMaNrk

- Bleacher Report (@BleacherReport) August 11, 2019

Eredmények, döntő:

Andreescu (kanadai) - S. Williams (amerikai, 8.) 3:1-nél Williams feladta


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!