Az amerikai Georgia államban élő Nicole Gordon csak arra emlékezett, hogy az autójában ülve veszekedett a barátjával, amikor elvesztette az eszméletét, miután betört a vezetőoldali ajtó ablaka. Amikor magához tért, már barátja, Jerrontae Cain autójában ültek, és a férfi anyjának házához mentek.


Barátja azt mondta neki, fejsérülését a betört ablak okozta. A nő több mint egy hónapon keresztül volt a férfi anyjának házában, és közben folyamatosan súlyos fejfájás gyötörte, memóriazavarai voltak és nehezen tudott beszélni.

Végül a nő egyik aggódó barátja egy atlantai kórházba vitte Gordont, és ott az orvosok megállapították, hogy egy pisztolygolyó van a koponyájában. A kórház azonnal értesítette a rendőrség, és az ügyben indított nyomozás közben kiderült, hogy Cain az autóban történt veszekedés közben fejbe lőtte a nőt, aki erre egyáltalán nem emlékezett - írta a helyi sajtó.

Bár Cain ellen már 2017-ban körözést adtak ki, végül csak idén januárban fogták el a helyi rendőrök, az FBI segítségével. A férfit csütörtökön 25 évig tartó börtönbüntetésre ítélte egy georgiai bíróság, miután bűnösnek mondták ki a 2017 nyarán történt eset miatt. A férfit halálos fegyverrel elkövetett súlyos bántalmazás, súlyos testi sértés, és illegális fegyverbirtoklás vádjában találták bűnösnek.

Közben a 42 éves Gordon kénytelen lesz egész életét a lövedékkel a fejében leélni. Az orvosok ugyanis megállapították, hogy a koponyájába fúródott golyót nem lehet kivenni: ha megpróbálnák, az könnyen az életébe kerülhetne.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!