A borkedvelők paradicsomává válik a Budai vár a 33. Budapest Borfesztiválon, ahol a finom borok mellett gasztronómiai különlegességek és színvonalas programok várnak mindenkit.


Idén szeptember 12-15. között a Budapest Borfesztivál ismét elvarázsolja a borbarátokat a Budavári Palota teraszain, a Duna felett elterülő impozáns helyszínen. Az esemény, amely a SPAR támogatásával valósul meg, a hazai és nemzetközi borászatok legjavát vonultatja fel, és a kultúra, gasztronómia és bor világa egyedülálló keverékét kínálja a látogatóknak.

Nagyobb pohár, több ízélmény

A rendezvény a vendégek igényei szerint változik, bővül és igyekszik évről évre olyan különleges élményt nyújtani, amely újra szerelembe ejti visszatérő látogatóit. Idén a már jól ismert kristály kóstoló pohár is nagyobb, szebb, trendibb lesz, hogy a nagyobb űrtartalmának köszönhetően a beltartalma is jobban essen, legyen szó akár egy komplex aromákkal megáldott vörösborról, egy finom borkoktélról vagy egy frissítő fröccsről.

Főbb programok és újdonságok

A Borfesztivál minden évben újdonságokat hoz, és ez alól az idei rendezvény sem kivétel.

A Mitiszol? Party VIP sátorban a csütörtöktől szombatig tartó éjszakai bulik során neves DJ-k pörgetik a lemezeket, míg a Hankook VIP Lounge a pihenésre és beszélgetésre vágyók számára biztosít ízlésesen berendezett teret. Itt ajándék pohár pezsgő, sajtkóstoló és hangulatos élőzene, DJ Lleo és DJ Saxo előadásában várja a látogatókat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!