A szemtanú szerint először csak szitkozódást hallottak a VIP-részlegből, ahol a pilóták ismerősei voltak. Ezt követően viszont már csak a döbbent csend uralkodott.


"Elindult a bemutató. Több manővert is sikeresen vettek. Azonban amikor egy manőver után megfordultak, úgy láttuk, hogy nem tudta már a gép orrát felemelni. A földbe csapódott” – mesélte egy szemtanú az Indexnek a böröndi légiparádén történt tragédiáról.

- emlékezett vissza.

A szemtanú szerint a szervezők nagyon profin kezelték a helyzetet és az emberek is csendben, az internetet figyelve hagyták el a helyszínt.

- mondta megtörten.

A két halálos áldozattal éppen az előző napon forgatott Vályi István, a Speedzone újságírója is, aki közösségi oldalán írta le a gondolatait a szörnyű tragédia kapcsán.

„Szombaton még forgattunk, körbejártuk a csodát, Rózsavölgyi Vilmos és fia Árpád repülték, megtapsoltuk a dübörgést a levegőben, még mondták is, hogy bejáratós a motor, nem forszírozzák. Egy csoda volt” - írta az újságíró, aki arra kérte a Jóistent, hogy adjon erőt a családnak ebben a borzasztóan nehéz helyzetben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!