Állítólag nem sok esélye volt annak, hogy a popsztár túléli a hétvégét. A rokona szerint nem a korának megfelelően él, ráadásul a munkában is túlhajtja magát.


Már „a legrosszabbra készültek” Madonna családtagjai, olyan súlyos állapotban volt az énekesnő a hétvégén, írja a Daily Mail. A 64 éves sztárt még szombat éjszaka találták eszméletlenül, és semmire nem reagált. Madonnát azonnal intenzív osztályra szállították, ahol intubálták.

Szerdán menedzsere, Guy Oseary az Instagramon bejelentette, hogy „súlyos bakteriális fertőzésben” szenved. A popsztárnak időre van szüksége a felépüléshez, ezért elhalasztják turnéját, mely július 15-én kezdődött volna Vancouverben.

A lapnak nyilatkozó családtag szerint a rokonok közül mindenkit sokkolt a sztár állapota, egyáltalán nem voltak biztosak abban, hogy életben marad. Sokáig azért is tartották titokban a történteket, mert elképzelni sem tudták, hogyan alakul a híresség sorsa.

„Mindenki azt hitte, hogy elveszítjük, abban a helyzetben ez volt a realitás” – tette hozzá Madonna rokona, aki szerint ez egyben figyelmeztetés is lehet az énekesnő számára, mert rengeteget dolgozott az előtte álló turnén.

„Nem élt olyan egészségesen, mint ahogyan azt a korához képest kellene” – mondta a lap forrása, aki szerint mindenkinek az agyára ment a sztár maximalizmusa, aki ráadásul túlhajtotta magát az utóbbi időben.

A kórházi kezelés során el sem mozdult az anyukája mellől Lourdes, a popsztár legidősebb gyereke. A New York Post értesülése szerint Madonna családját újra összehozta az énekesnő kórházba kerülésének híre. A popsztár rokonai állítólag megállapodtak abban, hogy egy szót sem szólnak a kórteremben az elhalasztott turnéról, és mindent megtesznek azért, hogy Madonna sokat pihenjen és mielőbb felgyógyuljon.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!