Egy amerikai pár az interneten anélkül vásárolt egy házat, hogy élőben is megnézték volna előtte. Mikor végül tényleg elzarándokoltak oda, vették észre, valami nincsen rendben. Máshogy volt a felosztása a háznak, ha kintről, és máshogy ha bentről nézték meg.

Kapcsolódó

Már megvették a házat, amikor kintről észrevették, el van falazva egy titkos helyiség

Kívülről és belülről nem ugyanazt látták.

Egy éve volt a híres péntek, mikor reggel kiderült, a kormány az összes Pfizer-vakcinát elosztogatja. Elvileg online kellett volna rá regisztrálni, de a rendszer pillanatok alatt összeomlott. Több száz méteres sorok várták azokat, akik az oltópontokra, időpont nélkül próbáltak bejutni. Videós beszámolónk.

Kapcsolódó

"Berontottam a rendelőbe, mondtam, hogy én Pfizerért jöttem, velem ne szórakozzanak!"

A Honvéd Kórház előtt is több száz méteres sor alakult ki, sokan itt próbáltak szerencsét, de amikor kiderült, hogy elfogyott a Pfizer vakcina, az emberek egy jelentős része hazament.

Indiában is éppen egy éve volt a koronavírus-járvány a(z egyik) csúcsán. Borzasztó volt a helyzet a leírások, hírek alapján.

Az emberek úgy halnak meg, mint az állatok

- írta le a helyzetet az egyik krematóriumban segédkező férfi.

Kapcsolódó

Pokoli pillanatképek Indiából: egy halott kiesett a mentőből, egy másikat motorra ültettek

"Az emberek úgy halnak meg, mint az állatok" - írta le a helyzetet az egyik krematóriumban segédkező férfi.

A vírus mellett a hét slágere a ház mint olyan volt. A titkos szobán kívül a Mészáros-Várkonyi-kastély. Ekkor derült ugyanis ki, hogy Magyarország dollármilliárdosa és egyszervolt hírolvasója a Széchenyi-kilátó közelébe épített magának egy vityillót.

Kapcsolódó

Fantasztikus kilátásban gyönyörködhet Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új budai otthonukból

Ötszáz négyzetméter, hatalmas teraszok, a kertben egy kis tó.

Ami Vegasban történik, az ott is marad, tartja a mondás. Hibásan. Egy hírolvasó, nem az előbb említett, hanem a Fox5 News bemondója, Feven Kay azzal tett világhírre szert, hogy a rendőrök meztelenül az autójában ülve, alkoholtól ájultan találtak rá. Büntetése pénzbírság, és hogy pár órát kellett vennie egy autósiskolában. Hogy ez utóbbi ebben az esetben mire jó, nem derült ki.

Kapcsolódó

Meztelenül, alkoholtól ájultan ült autójában a bemondónő

A Fox5 News hírolvasója elnézést kért.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!