Koronavírusos vagyok, és most már te is!

- üvöltötte március 22-én az angliai Stratfordban egy utas Trevor Belle taxisofőrnek, miután leköpte őt, és kiszállt a kocsiból. A férfi nem akarta kifizetni a 9 fontos (3500 forint) viteldíjat, ezen alakult ki közöttük a vita, amit a potyautas az említett módon zárt le. A taxis (nem bizonyíthatóan az esettől) koronavírusos lett és szűk egy hónappal később meghalt.

Kapcsolódó

"Koronavírusos vagyok, és most már te is" - mondta a taxisnak és leköpte; a taxis meghalt

Így rendezte le a vitát a fuvarért nem fizető brit utas.

A kijárási korlátozás Pest megyére is vonatkozó megszűnését követően ifj. Richter József igazgató ötlete nyomán május 20-án délben megnyitott hazánk első és egyetlen autós szafari parkja Szadán. Szomorú fejlemény: a park a napokban nem kapta meg a működési engedélyét, így egy év után bezárt.

Élt egy évet

Ma megnyit Magyarország első szafari parkja

Közelről csodálhatjuk meg a zsiráfokat, elefántokat, tevéket, lovakat, szamarakat és a család legkülönlegesebb tagjait, a zebmárokat.

A szavuk is elakadt azoknak az orosz kajakosoknak, akiknek május elején három kardszárnyú delfin keresztezte útját a Csendes-óceánban. Videófelvétel is készült a rémisztő pillanatokról.

Kapcsolódó

"Engem néz": videón, ahogy két kajakos lefagy három gyilkos bálna közelségétől

Meg sem tudtak szólalni, de a kamera forgott.

Döbbenetes vadászbaleset történt egy éve Újfehértón: egy őzvadászat közben leadott eltévedt lövés halálra sebzett egy település határában élő férfit. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Részletek:

Döbbenetes vadászbaleset: két kilométerről leadott lövés ölt meg egy udvarán ülő férfit Újfehértón

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Nemcsak a koronavírus, de a sáskák is végigsöpörtek, ha nem is az egész világon, de Iránon mindenképpen. A 21. századhoz méltóan az esetről képi anyag is készült, ami itt mutatunk.

Kapcsolódó

Videón az Iránban pusztító, bibliai méretű sáskajárás

A hadsereg bevetésére készül a perzsa ország.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!