Tavaly ilyenkor volt az NBA nagydöntője (micsoda idők voltak, még volt kosármeccs), és annak is a harmadik ütközete, amin jelen volt Jay-Z és felesége, Beyoncé. Na meg az énekesnő mellett egy másik nő (az egyik csapata a Golden State tulajdonosának felesége, Nicole Lacob), aki - hát, ha nem is mozdult rá, de - nagyon magyarázott valamit a rappernek. Beyoncé ezt egy ideig mosolyogva tűrte, majd:

Beyoncé szimplán vállal arrébb lökött egy Jay-Z-re nagyon rámozduló nőt

Arcod, amikor Beyoncé vagy, és valaki rajtad keresztül dumál Jay-Z-vel.

Egészen elképesztő esetet rögzített egy orosz térfigyelő kamera. Egy X5-ös BMW 200 km/órával úgy egy harmincméteres szakaszon megsemmisített mindent az út mentén, majd miután az út közepén megállt, a sofőr két utasával kiszállt és elsétált.

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

Aztán a sofőr simán elsétált az Oroszországban történt baleset helyszínéről, csakúgy, mint két utasa.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Demcsák Zsuzsa nem csak bepasizott, de össze is házasodott egy indiai férfivel. További részletek is ekkor derültek ki a frigyről, például az, hogy a műsorvezető gyerekei is csak utólag értesültek róla.

Demcsák Zsuzsa új férje indiai és Krishannak hívják

Megházasodott a műsorvezető, brékingel a Story magazin.

Egy ausztrál cégnél, ahogy sok más vállalatnál is, több körben mérettetik meg a munkára jelentkezőket. Egy különbség azonban van a többi céghez képest, itt egy különleges módszert is bevetnek.

Egy főnök minden leendő munkavállalóval elvégezteti ezt a kávés tesztet, aki elbukik, nem kapja meg az állást

Aki megbukik, sajnos nem kapja meg az állást.

Egy kanadai kisvárosban, Vermilionban van egy, a települést történetét bemutató múzeum, ahol pedig állt egy széf, de kinyitni senki sem tudta már 1970 óta, mert nem volt meg hozzá a kód. Korábban egy hotelben állt, de az ottaniak sem tudták a nyitját, ahogy szakértőknek sem sikerült rájönnie a kódra. Majd odalépett egy turista, Stephen Mills.

Évtizedek óta nem tudták kinyitni, egy turista elsőre kitalálta a széf kódját

És az is kiderült, mit rejtett a vasdoboz.

Mason Reese 54, Sarah Russi 26 éves. A férfi alacsonyabb is, nem is túl jóképű, a nő viszont modell és webkamerás szexchatelésből él. Hogy mi a közös bennük? Hogy egy párt alkotnak.

Ezt a párt mindig nagyon megnézik az utcán

Különleges a kapcsolat a szexkamerás modell és 150 centis párja között.

Tavaly május 29-én történt a Dunán a Hableány nevű hajó tragédiája, melyben 27-en vesztették életüket. A balesetet követő héten is a mentési munkák és a hajó kiemelése uralta a híreket, ebből is válogattunk néhányat:

Kiemelt kép: EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!