Egy férfi volt a felelős a barátnője nővérének esküvőjén a zenéért. Fel is csatlakoztatta a telefonját a hangszórókra, csakhogy véletlenül nem a zenére nyomott rá, hanem a legutóbbi böngészési előzményére. Valószínűleg a legkellemetlenebb dolog hangzott el azok közül, amik elhangozhattak.

A násznép nem hitt a fülének, amikor a menyasszony testvérének a pasija ezeket a hangokat játszotta le a telefonján

Mondani sem kell: az esküvő közben.

Január 20-án volt egy éve, hogy meghalt Andy Vajna. Az utána következő napokban megszólalt többek között a feleség, Vajna Tímea, Arnold Schwarzenegger és Sebestyén Balázs is. Valamint rengeteg minden kiderült: hogy már hetek óta rosszul volt, és hogy mekkora vagyont hagyott maga után.

Vajna Tímea is reagált férje halálára

Vajna Tímea Instagram-posztban köszönt el férjétől.

Tizenhárom napon át tartotta izgalomban a világot egy kisgyerek története tavaly januárban. A kétéves Julen Rosello családja szeme láttára esett egy több mint száz méter mély, de mindössze 25 centi átmérőjű kútba a dél-spanyolországi Andalúziában. Mindenki a segítségére sietett, de sajnos végül hiába.

Nem tudták megmenteni a kútba esett kisfiú életét

Tragédiával ért véget a napok óta tartó mentőakció.

Valkó Eszter, az RTL Klub korábbi műsorvezetője beszélt arról, hogy öt év próbálkozás után végül gyereket várnak. Méghozzá kisfiút, amin Valkó kicsit kiakadt.

Valkó Eszter elkeseredett, amikor megtudta babája nemét

Nem akart hinni az orvosnak.

Hogy maradjunk a celebeknél, Ördög Nóra pedig azt bizonyította be tavaly ilyenkor, hogy milyen becsapósak is lehetnek a fotók, amiket látunk a közösségi oldalakon.

Ördög Nóra fotója bizonyítja, hogy a valóság elég kiábrándító

A műsorvezető megmutatta, hogy lehet becsapni az embereket.

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!