Egy év után megszüntették a letartóztatását, hazaengedik, de az otthonát nem hagyhatja el az a vállalkozó, akit két villanyszerelő megölésével gyanúsítanak - számolt be az RTL Híradó. A vállalkozó április óta van letartóztatásban, de azóta is tagadja, hogy ő ölte volna meg a két villanyszerelőt.

Egyikük csaknem négy éve tűnt el, a másik szakember pedig tavaly. Mindketten a vállalkozónak dolgoztak és eltűnésük előtt vele találkoztak utoljára. Az egyik szerelő felesége és bátyja sokkos állapotban nyilatkozott a bíróság döntéséről. A feleség azt mondta, szerinte akkor mehessen haza a családjához a vállalkozó, ha az ő férje is ismét a családjával lehet. A nő könnyeivel küszködve mondta el, hogy addig

A vállalkozó ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta, hogy az elmúlt hónapban egy tanú újabb vallomást tett, melyben elmondta, szerinte van egy harmadik eltűnt villanyszerelő is, de ő azért tűnt el a családja elől mert új életet akar kezdeni. Az ügyvéd elmondása alapján ebből következtettek arra, attól, hogy valaki eltűnik még nem biztos, hogy meghalt, főként pedig az nem biztos, hogy őket a vállalkozó ölte meg.

Az RTL Híradó riportja: