Nem az, amikor azt akarták, hogy öltözzön be macskának...


A szexualitás sokak számára tabu, azonban az eszkortok között akadnak olyanok, akik teljesen nyíltan beszélnek arról, hogy milyen fétisekkel találkoznak a munkájuk során. Mia Liu, a high-end szexmunkás elárulta a LADbiblenek, hogy milyen szokatlan kéréseket kapott már - írja a LADbible alapján az RTL.hu.

A lány óránként minimum 250 dollárt (közel 90 ezer forint) kér.

A beszélgetésben elárulta, hogy milyn furcsa kéréseket kapott. Egyszer például azt kérték tőle, hogy játssza el, hogy ő egy macska:

– mondta.

De nem ez volt a legfurább kérés, sok lábfetisisztával is találkozott:

És volt olyan is, aki arra kérte, hogy mezítláb menjen edzeni és sétálgasson a városban, hogy igazán koszos legyen a lába, mire találkoznak.

A lány korábban évekig a bankszektorban dolgozott. Mikor véget ért egy komoly kapcsolata, akkor döntött úgy, hogy kísérletezik egy kicsit szexuálisan. Hamar megkedvelte az új munkáját. A beszélgetésben azt is elárulta, hogy tévhitet, hogy az eszkortoknak olyan dolgokat kell megtenniük, amiket nem szeretnének. Ő is elutasítja azokat a kéréseket, amik nem tetszenek neki. Sőt, a profilján tájékoztatást ad arról is, hogy mik azok a dolgok, amiket nem vállal el.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!