A szexjátékszer meglehetősen speciális termék. Nem mindenki veszi meg gond nélkül egy boltban, ráadásul azt, hogy mennyire jó, csak az első kipróbálás után tudjuk eldönteni, akkor viszont már hiába a csalódottság, elég bajos visszaküldeni. Nem csoda, ha a legtöbben webáruházakban szerzik be ezeket az eszközöket, miután alaposan áttanulmányozták vevőtársaik értékeléseit. Ezek a kis kritikák tönkre tudnak tenni egy terméket, vagy mint például a következő esetben is, képesek csodát tenni az eladásokkal.

Egy ismeretlen nő, meglepően részletes, és őszinte értékelésének köszönhetően, azonnal elkapkodták az Amazon webáruházból a Tracy's Dog egyik különleges vibrátorának utolsó darabját is - írja a Mirror című brit bulvárlap.

Fotó: Amazon

Az rettenetesen elégedett megrendelő leírja, hogy bár a termékről maga is több pozitív értékelést olvasott, ráadásul néhány ismerőse is ódákat zengedezett róla, ő némileg kétkedve rendelte meg a vibrátort. Az írja, leginkább azt esett nehezére elhinni, hogy képes csúcsélményt nyújtani neki valami, ami 50 dollár (kb. 14 ezer forint) körüli összegbe kerül.

Amikor néhány barátnőm azt mondta, a kipróbáláshoz feltétlenül vegyek ki szabadnapot, gondoskodjak megfelelő hidratálásról, és melegítsek be egy kicsit, azt gondoltam, micsoda drámakirálynők.

A nő aztán leírta, hogy a készüléknek, a leírása szerint két és fél órára van szüksége, hogy teljesen feltöltsön, ezért hálózatra tette, amikor elvitte a gyerekeit az iskolába, majd miután hazaért, erotikus irodalom olvasgatásával ütötte el a maradék időt, hogy hangulatba kerüljön. Közben persze tízpercenként ellenőrizte a vibrátort, hogy készen van-e már.

Mikor végre feltöltött a kütyü, először csak a kezén próbálta ki a különböző funkciókat, aztán belekezdett az éles tesztbe. Azt írja, az első alkalommal beletelt néhány hosszú percbe, míg anatómiailag minden a helyére került, és a funkciók alacsony intenzitáson nem igazán villanyozták fel. Aztán egyszerre tekerte fel a g-pont stimuláló és a csiklószívó szabályozóját.

Majdnem biztos vagyok benne, hogy egy rövid időre elveszítettem az eszméletemet. A lábaim úgy megmerevedtek, mint azokban a videókban a kecskéknek, amikor megijesztik őket. Soha életemben nem mentem el annyira gyorsan és annyira keményen. Spricceltem, pedig korábban soha életemben nem történt ilyen, még szerencse, hogy tettem egy törölközőt magam alá, mert utálom a nedves foltokat.

Ijedtemben megpróbáltam gyorsan kikapcsolni, de csak össze-vissza nyomogattam a gombokat, amiből az lett, hogy még erősebben kezdte szívni a csikóm, a g-pontomon pedig pulzálva vibrált. Biztos vagyok benne, hogy amikor másodszor elmentem, már lebegtem. Teljesen új fogalmaim alakultak ki az orgazmusról. A lelkem kilépett a testemből, és hallottam, ahogy Isten szól hozzám, hogy még nem jött el az időm, menjek csak vissza a kis rózsaszín játékomhoz.

Amikor visszatértem a testembe, végre el tudtam dobni az ágy másik végébe, és néztem, ahogy továbbra is zümmög vidáman. Még vagy öt percig remegtem, ha akartam volna sem tudok felkelni az ágyból, csak bámultam a plafont és próbáltam rájönni, milyen évet írunk.

Amikor végre fel tudtam tápászkodni, hogy lezuhanyozzak, észrevettem, hogy a rohamszerű orgazmusaim közben meghúzódott a csípőm és a hátam is. Nem melegítettem be rendesen.

Szóval a következtetés: ez túl van minden elváráson. Hidratálj rendesen, és arra a napra tényleg ne tervezz már semmit, ideértve a fontos döntéseket, meg bármit, amihez használni kell az agyadat. És az Isten szerelmére, melegíts be, mintha egy ötszáz méteres sprintre készülnél.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!