A 25 éven aluliak SZJA-mentessége volt az egyik téma péntek este a Hír TV-ben, ahol az SZFE újdonsült tanára, Velkovics Vilmos beszélgetett Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet munkatársával arról, mekkora segítség lehet ez a fiataloknak - írja a 444.hu.

A beszélgetés egy pontján kapcsolták Bóka Bencét, akit Velkovics úgy konferált fel, hogy "23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele".

Bóka a veszprémi önkormányzat ifjúsági referenseként mutatkozott be, azt azonban sem ő, sem Velkovics nem tette hozzá, hogy egyben a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak a közép-dunántúli elnöke is.

Bóka a megszólalásában agyondicsérte a kormány döntését, és elmondta, az SZJA-mentesség fedezheti a havi benzinfogyasztását vagy a telefonszámláját "Gyakorlatilag szerintem ez egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel" - tette hozzá, majd azt is, hogy:

Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem.

Velkovics megkérdezte tőle, tervezi-e igénybe venni a többi családpolitikai juttatást. A válasz: természetesen - írja a 444.hu.

Kapcsolódó

Ennyi fiatalt érint az Orbán Viktor által bejelentett SZJA-mentesség

A miniszterelnök tervei szerint legkésőbb 2022. január 1-től, a választások előtt nem sokkal életbe lépne az adókedvezmény.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!