Mint megírtuk, három férfi holttestet találtak vasárnap a zalaszentmihályi horgásztónál. Az RTL Híradó hétfő esti adásában arról számoltak be, hogy

az áldozat egy 18 éves fiú, annak édesapja, valamint egy barátjuk.

Néhány napot töltöttek a horgásztónál, miután a helyi horgászegyesület egyik tagja kölcsönadta nekik a parton lévő kis házat. Adorján Jenő, a horgászegyesület elnöke szerint szénmonoxid-mérgezést kaphattak, miután befűtöttek a házba, ahol aztán elfogyott a levegő. Azt mondta, a család egyik rokona talált rájuk holtan vasárnap.

Az RTL Híradó úgy tudja,

a zalaegerszegi fiú édesanyja volt az, miután órákig hiába próbálta elérni őket telefonon. A horgászegyesület elnöke szerint a nő annyira pánikba esett, hogy nem is tudott intézkedni.

hirdetés

Egy horgász segített neki, majd Adorján Jenő is megjelent a tónál. Azt mondta, kezdeményezi, hogy a területükön tiltsák be a fatüzelésű kályhákat a horgászházakban.

A falubelieket is nagyon megdöbbentette és megrázta a tragédia. Egy helybéli azt mondta, hogy a fiú az édesapjával és a barátaival is gyakran járt horgászni a zalaszentmihályi horgásztóra.

A tragédiát a rendőrség a tűzoltóság bevonásával vizsgálja.

Az RTL Híradó riportja:



hirdetés