A Beszéljünk órákról TikTok-oldal üzemeltetője szúrta ki egy videóban Junior karóráját, amit azonnal meg is vizsgált. Ez az óra még másodkézből is 13 millió forintba kerül.


A zenész nemrég indította be új vállalkozását, egy csirkehúsokkal foglalkozó üzletláncot. Junior pedig maga is beált a pult mögé, hogy kiszolgálja a vevőket, erről pedig egy videót is megosztott a Tiktokon.

Ebben figyelt fel a zenész aranyórájára a TikTok egyik legismertebb hazai óraszakértője is.

@lljuniorofficial Neked is megvannak ezek a nuggetsek? ???? Töltsd le az appot és rendelj házhoz a Foodora-ról !?? ? #lljunior #happypipi #hamburger #hambi #burger #csirke #grillcsirke #csirkecomb #csirkecombfilé #nuggets #csirkenuggets #etel #etelrendeles #étel #etelrendeles #ebed #ebéd #vacsora #streetfood #rendeles #rendelés #hazhozszallitas #házhozszállítás #ehes #éhes #menu #menü #ropogos #ropogós #szaftos #nelegyéldepis #foodora ♬ eredeti hang - LLJunior Official

A szakértő szerint Junior kezén egy Rolex Yachtmaster 116688, 18 karátos óra látható, amit színaranytokban árul a gyártó. Az óra listaára 6500 euró, viszont másodkézből már olyan 33 ezer euróért hozzá lehet jutni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!