Teljes terjedelmében égett egy 18 lakásos sorház tetőszerkezete Budapesten a IX. kerületi Füleki utcában, a tűzoltók nagy erőkkel dolgoztak a lángok megfékezésén - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t. Délutánra sikerült eloltani a tüzet, erről tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.


Kolozsi Péter elmondta: a Füleki utcában teljes terjedelmében égett egy sorház jellegű, többlakásos társasház tetőszerkezete. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és a mentők is kiérkeztek. Személyi sérülésről nem érkezett információ.

A tűz tizennyolc lakást érintett, ezekből tizenhét embert kísértek ki, továbbá kimentettek két kutyát, valamint egy macskát is - ismertette a helyettes szóvivő.

A tűzesettel kapcsolatban Baranyi Krisztina polgármester Facebook oldalán azt írta, hogy:

Sajnos nagy baj van az Aszódi telepen, 18 házat érint a tűz. A tűzoltók nagy erőkkel oltanak, a rendőrség és a mi kollégáink is a helyszínen vannak. Amint kiderül, hogy miben tudunk segíteni, intézzük amit kell.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!