A kiérkező rohammentők még többször újraélesztették a kisfiút, aki végül túlélte a balesetet a szakszerű segítségnek köszönhetően.


Anyja kezdte újraéleszteni kétéves fiát, aki a kerti medencébe esett szombaton a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonszolnokon. Az alpolgármester úgy tudja: a mentők több mint egy órán át küzdöttek a gyerekért, és sikerült megmenteni az életét. A szakemberek a jó idő közeledtével arra figyelmeztetnek, hogy a kerti medencéket érdemes lefedni vagy körbekeríteni, így megelőzhetők a hasonló esetek.

Az RTL híradójában az hangzott el, hogy a gyerek rövid időre felügyelet nélkül maradhatott, és ekkor történhetett, hogy egy alig 80 centi magas, csővázas medencébe esett bele.

Az anya azonnal hívta a mentőket, akik először telefonon irányították, így kezdte meg a gyerek újraélesztését.

Aztán kiértek a rohammentősök, és egy órán keresztül küzdöttek a gyerek életéért. Többször újra kellett éleszteni a kisfiút, aki végül életben maradt. Ezután szállították helikopterrel kórházba.

Az RTL úgy tudja, a család nem rég költözött a településre, az édesapa dolgozott, az anya egyedül volt otthon a gyerekkel a balesetnél.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!