A távolság állt a sztárpár közé, ami Peti balesetéből és Gyopár munkájából adódott.


Csak nemrég reppentek fel a hírek, hogy Marics Petinek Tóth Andi után máris új szerelme van. Kovács Gyopár szintén a szórakoztatóiparból jött, és Andihoz hasonlóan ő is színész és énekes. A két fiatal egy ValMar-klip forgatásán került közel egymáshoz, majd nemsokára nyilvánosan is mutatkoztak egymás társaságában.

Eddig minden a legnagyobb rendben lévőnek látszott, most azonban – egyes értesülések szerint – negatív fordulatot vett a friss kapcsolat. Úgy tudni, a távolság állt a szerelmesek útjába.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy súlyos baleset érte Petit a Budapest Parkban fellépés közben: eltört a bokája, és a szalagja is elszakadt. Gyopár mindeközben Horvátországban nyaralt, és bár azóta hazatért, mégsem tud fekvőgipszben pihenő párja mellett lenni, mert fellépései Szegedre szólították – erről már a Ripost számolt be.

Innentől már csak az a kérdés, hogy a két fiatal, friss szerelmes kapcsolata kibírja-e azt az időt és a távolságot, amit a helyzet teremtett. Ugyanakkor ez még jót is tehet a szerelemnek: ha ezt a nehéz helyzetet áthidalják, akár kapcsolatukban megerősödve is kijöhetnek a szituációból.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!