Ez lehet minden idők legnagyobb drogfogása Magyarországon. A rendőrség különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett miatt el is indította a nyomozást, ismeretlen tettes ellen.


Minden idők legnagyobb drogfogása lehet ez a szállítmány, amit a csepeli szabadkikötőben talált meg a rendőrség. Az egész azzal kezdődött, hogy valaki bejelentést tett a rendőrségen, miután egy maszkos férfit látott ólálkodni a helyszínen.

Mint később kiderült, a kikötőben egy rejtekhely volt, ahonnan 155 darab, egyenként 1 kilós, „kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomag” került elő. A rendőrség és a helyszínre érkező vegyészszakértő megerősítette azt is, hogy kokain volt a pakkokban.

A BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztálya különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett miatt el is indította a nyomozást, ismeretlen tettes ellen.

A 444.hu cikke foglalta össze, hogy a banánokat (is) tartalmazó konténert Ecuadorban adták fel, onnan Mexikóba, majd hajóval Németországba érkezett. Németországból vasúton jutott el Magyarországra november 8-án. A banánt kirakodták, a kokain maradt a kikötőben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!