Alig egy perc alatt tizenhat büntetőpontot gyűjtött össze az a motoros, aki Szekszárd központjában három súlyos közlekedési szabályszegést is elkövetett - írja a Budapesti Autósok közössége.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei még június 26-án készítettek felvételt Szekszárdon egy motorosról.

A rendőrök a város központban a piros lámpánál várakoztak jelöletlen szolgálati autóval, amikor a piroson áthajtva robogott el mellettük a motoros.

A motoros, miután átment a tilos jelzésen, felgyorsított, és a város központjában 73 km/h-s sebességgel folytatta útját, majd tovább robogva, a balra kanyarodni tilos jelzőtábla jelzése ellenére befordult egy utcába.

A rendőrök utánamentek.

hirdetés

Az alig egy perc alatt elkövetett három súlyos jogsértést a járőrautóba szerelt fedélzeti- és sebességellenőrző kamera rögzítette. A motoros megállítása után azzal védekezett, hogy sietett az ebédért.

"A rendőrök 130.000 forint közigazgatási bírságot és 16 közlekedési előéleti pontot szabtak ki részére" - írja a Budapesti Autósok közössége.

VIDEÓ: A rendőrség felvétele a motorosról:



hirdetés