Szerinte túl gyorsan jöttek az események az életükben, ezért nem volt idejük, hogy mélyebben megismerjék egymást. Ő azonban nem hazudott az érzései kapcsán, de rájött, hogy a valóságban nem működik, amiről írt.


Hosszú interjút adott Tóth Gabi a Vasárnapi Blikknek, amiben beszélt a tavalyi válásáról, és arról, hogyan élte meg ezt az időszakot.

Tavaly augusztusban bombaként robbant a hír, hogy az énekesnő és Krausz Gábor hat év és egy közös gyerek után elválnak. Később az is kiderült, hogy Gabi összejött a Fricska együttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével, akivel azóta már több közös fotót is megosztottak a közösségi oldalaikon, és együtt jelentek meg nyilvános eseményeken.

Gabit arról is megkérdezték, hogyan jutott idáig a házasságuk, amiből a kívülállók csak a boldog a pillanatokat láthatták?

Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk” - mondta az énekesnő.

Gabi szerint nagyon hirtelen jöttek az események az életükbe, így nem volt idejük mélyen megismerni egymást. Hannarózsa születése után kezdett kikerekedni, hogy mások az érdeklődési köreik és más az értékrendjük.

Gabi azt is elárulta, hogy évekig küzdöttek a házasságuk megmentéséért, és ő szakember is járt, hiszen otthonról is azt az értékrendet hozta, hogy egy család összetart.

„Ám egy ponton be kellett látnom, hogy mint férfi és nő nem tudunk működni együtt, utána pedig jött a felismerés, hogy Hannaróza fejlődésének biztosan nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett. Hosszú hónapok, évek őrlődése után mondtam ki, ehhez még mindketten túl fiatalok vagyunk, elég” - mondta a döntésről Gabi.

Az is felmerült, hogy tavaly februárban a Házasság Hete kapcsán arról írt, hogy a házasságát „egy hurrikán sem tépheti szét”, júniusban pedig arról posztolt, mennyire várja, hogy Erdélyből hazatárjen a férjéhez és a kislányához. Alig két hónappal később azonban bejelentette a válást.

- fejtette ki válaszában az énekesnő.

A teljes interjút ITT tudod elolvasni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!