Drogot kerestek a rendőrök Árpa Attila lakásán. A színész-rendező maga jelentkezett a Blikknél, hogy elmondja, mi is történt pontosan - írta meg a lap.


Árpa Attila azt nyilatkozta: másfél hete tét nélküli pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul rendőrök állítottak be hozzá.

"Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó" – mondta a lapnak.

"Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak.

Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem" - mondta a Blikknek Árpa Attila.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!