Édesanyja halála annyira megviselte, hogy ki híján saját élete is ráment.


Megkapóan őszinte interjút adott a Blikknek Mohamed Fatima. A Fekete Vonat énekesnője beszélt édesanyja öt évvel ezelőtti haláláról is.

– mesélt drámai időszakáról az énekes, majd részletesen is kiért arra, mit élt át:

„Hiszek abban, hogy minden betegség pszichés okokra vezethető vissza, mert a gondolatainknak, érzéseinknek, szavainknak teremtő erejük van. Anyu halála után nem sokkal a tüdőgyulladás egyik legsúlyosabb formája támadta meg a szervezetem, az úgynevezett légiós betegség.

Mindeközben mélyen bennem rengeteg dolog történt. Két energiával találkozott a tudatom: az első a földi vörös köd volt, sötét árnyakat kezdtem látni. Amikor a tudatom félni kezdett, átváltott minden, és csillogó fények vettek körül, természetfeletti békesség. Éreztem, hogy ott van anyu. Aztán felébredtem.”

A halálközeli élmény hatására Fatima a korábbinál is jobban spirituális beállítottságú lett. „Amikor felébredtem a kórházban, gyenge voltam testileg, de a lelkem megerősödött, és egy hét múlva már felálltam. A mellettem fekvő srác ugyanilyen betegséggel küzdött, de míg én elláttam magam, ő három hét után csak a vállát tudta mozgatni. Hiszek benne, hogy az a szeretetenergia adott erőt, amit anyu küldött, és ami nem szűnik meg létezni a halálunk után sem. A mai napig minden pillanatban érzem édesanyám jelenlétét, támogatását” – jelentette ki a sztár.

– tette hozzá az immár teljesen pozitív szemlélettel gondolkozó Mohamed Fatima.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!