Tíz párossal indult a TV2 táncműsorának negyedik évada, és a nézők szavazatai alapján egy duónak már véget is ért a szereplése a szombati esti élő show végén.


Változatos produkciókat mutattak be a párosok a Dancing with the Stars negyedik évadának első élő show-jában, melynek végén egy duó elbúcsúzott a műsortól.

A következő párosok álltak össze a TV2 táncműsorára: Krausz Gábor és Mikes Anna; Hunyadi Donatella és Bődi Dénes; T. Danny és Lissák Laura; Király Linda és Sütő András; Szabó András Csuti és Tóth Katica; Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna; Sydney van den Bosch és Ádám Csaba; Radics Gigi és Baranya Dávid; Marics Peti és Stana Alexandra; Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan.

Elsőként Krausz Gábor és Mikes Anna léptek a táncparkettre, egy showtánccal indították el a műsort, a táncba pedig egy kis néptáncelemet is beletettek, amiről sokan úgy gondolták, hogy a sztárséf ezzel Tóth Gabinak üzent.

A műsor végén, a szavazatok lezárása után három páros került a veszélyzónába: Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, valamint Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan. A zsűri végül úgy döntött, Donatelláékat védi meg a kieséstől.

Forrás: Blikk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!