Katalin hercegné és III. Károly után műteni kell Kamilla királyné unokahúgát is. Ayesha Shand endometriózisa miatt szorul orvosi beavatkozásra. Elmondta, micsoda kínokat él át.


A 29 éves fiatal nő nagyon szenved a betegségétől, elmondása szerint havonta több száz fájdalomcsillapítót kell beszednie, de még így is gyakran rátör a hányás a fájdalomtól. „Elszigetelt, gyötrelmes és teljesen elviselhetetlen... Minden hónapban több száz fájdalomcsillapítót veszek be,

– mondta a nő a közösségi oldalán, de hozzátette: elég szerencsésnek érzi magát, mert néhány héten belül megműtik.

Korábban írtunk arról, hogy daganatos betegséget diagnosztizáltak a brit uralkodónál. A Buckingham-palota tájékoztatása szerint III. Károly király kezelése már meg is kezdődött. A 75 esztendős Károlyt a múlt hónapban prosztatamegnagyobbodással kezelték, és a kezelés közben fedezték fel a rákos elváltozást. A közlemény szerint nem prosztatarákról van szó, a palota ugyanakkor nem közölte, hogy a betegség a király mely szervét támadta meg.

Károly egy új uralkodói generációt képvisel, nem titkolta prosztatabetegségét, sem azt, hogy rákkal küzd. A protokollszakértő szerint, mivel Károly király nagyon sok rákellenes szervezet elnöke és támogatója nem lett volna hiteles, ha nem áll ezzel a nyilvánosság elé – írja az RTL.

VIDEÓ: A szakértő véleménye a brit királyi család egészségügyi helyzetéről

 

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!