Gy. Attila puszta kézzel nyomta ki Gabriella szemgolyóit, majd magára hagyta a nőt. 20 év börtönre ítélték, az áldozata azonban szigorúbb büntetésre számított.


Rohamot kapott a bíróságon az ítélethirdetés után a kemecsei szemkinyomó rém áldozata - derül ki a Blikk tudósításából. Lakatos Gabriella szigorúbb büntetésre számított.

A vád szerint Attila és Gabriella 2020 júliusától tartó szerelmi kapcsolata kiegyensúlyozatlan volt, többször szakítottak egymással. A férfi tavaly februárban békülési szándékkal kereste fel a nőt Kemecsén. Azonban miután összeszólalkoztak, Gy. Attila a nőt egy üres telekre vonszolta, majd fojtogatni kezdte.

Bár Gabriella felépült a brutális támadásból, a látását már nem tudták megmenteni, mindkét szemére megvakult.

Az ügyben csütörtökön hirdettek ítéletet a Nyíregyházi Törvényszéken. Az ítélethirdetésre Gabriellát testvére, Róbert kísérte el. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolt 35 éves férfit a debreceni börtönből videóhíváson keresztül kapcsolták be a terembe, ahol 20 év fegyházra ítélték.

Az ítélet kihirdetése után Gabriella és a testvére is zokogásban törtek ki. A tárgyalótermet is elhagyták, a nő pedig epilepsziás rohamot kapott, mentőt kellett hívni hozzá.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!