Az amerikai exelnöknek a börtönben be kellett diktálnia a magasságát és a testsúlyát is, amelyet nem ellenőriztek a hatóságok független mérésekkel. Trump azonnal nevetség tárgyává vált az interneten a hajmeresztő számok miatt.


Ahogy arról beszámoltunk, Donald Trump csütörtökön feladta magát Georgiában, miután azzal vádolták meg, hogy megpróbálta befolyásolni a 2020-as amerikai elnökválasztást.

A börtönben be kellett diktálnia a magasságát és a testsúlyát is, amelyeket azonban nem ellenőriztek független mérésekkel a hatóságok.

Az interneten az adatok nyilvánosságra kerülése után hamar nevetség tárgyává vált az exelnök, mert például azt is kiderítették a kommentelők, hogy Chris Hemsworth pontosan ugyanilyen méretekkel rendelkezett a Thor forgatása alatt – azaz akkor alig harminc évesen. Az internetes közösségi oldalakon számos felhasználó, köztük közszereplők kizártnak tartják, hogy a volt elnök ilyen jelentős fogyáson ment volna át, az meg ennyi idősen már szinte biológiai csoda, hogy centiket nőjön valaki.

(via rtl.hu, JustJared)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!