A 20 perc őszintén legújabb részében a Dobó Kata vall arról, hogyan érintette, hogy a külseje miatt évekig rengeteg rosszindulatú támadást kapott, és hogyan találta meg később az önbizalmát és a boldogságot.


„Jól vagyok a korommal, mert élvezem az összes előnyét is, attól függetlenül, hogy nem olyan hamvas az ember bőre, vagy sokkal többet kell tenni azért, hogy fizikálisan formában legyen” – mondta Dobó Kata a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös műsorának legújabb részében, amelyben Peller Mariann beszélgetett a népszerű színésznővel.

Utána éveken át rengeteg rosszindulatú, irigy támadást kapott a külseje miatt, amit inkább hátrányként élt meg.

„Szégyelltem is magam. Egy nagy senkinek éreztem magam hátam mögött a rengeteg filmmel. Hogy én mégsem érek annyit, amennyit gondolok, vagy amennyit egyébként értem” – mondta erről.

Jó időbe telt, mire a helyére tudta tenni, mennyire számít vagy nem számít mások véleménye. Neki épp az idő segített ebben. „Megértesz egy csomó mindent, amit addig nem értettél, megbocsájtóbb vagy magaddal szemben.”

Azt is megtanulta, hogyan lehet boldog.

A hazugságvizsgálat alatt sokat hezitált azon a kérdésen, laza anyukának tartja-e magát. Peller Mariannak erről azt mondta, a laza anya nem biztos, hogy jó anya, mert szükség van a gyerekeknek határvonalakra. De ezeket nem mindig könnyű betartani. Lánya februárban lesz 12 éves, okos kiskamasz, fantasztikus gondolatokkal. „Elég erős tükör” – meséli Szofiról.

Hogy Dobó Kata mit szólna ahhoz, ha a lánya is színésznő akarna lenni, kipróbálná-e egy napra, milyen csúnyának lenni, és miért válaszolt nemmel arra a kérdésre, hogy elsősorban színésznőnek tartja-e magát, az kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből.

VIDEÓ: Dobó Kata hazugságvizsgálón ⎮ 20 PERC ŐSZINTÉN

Vállald be! Légy őszinte! A műsor támogatója a Márka. A műsor támogatója a Cofidis, az online hitelek specialistája.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!