A modell egy olaszországi kiránduláson lett rosszul, kórházba kellett szállítani. Kiderült, hogy megrepedt a petefészke, ezért meg kellett műteni.


Sürgősségi műtéten esett át augusztusban az olaszországi nyaralásuk alatt Dobó Ági. Az egykori szépségkirálynő szerint durvább fájdalmakat élt át, mint a szülésénél.

A történtekről Ági az Instagram-oldalán számolt be. Mint írta, egy kiránduláson a semmiből alhasi erős görcsei lettek.

Miután már többször is ájulás közeli állapotba került, mentőt hívtak, és egy olasz kórházba szállították, ahol méhen kívüli terhesség gyanújával kezdték el kezelni.

„14 óra »vajúdás« után kiderült, hogy megrepedt a petefészkem, ezáltal a hasüregemet elöntötte a vér, így megműtenek. Ekkora úgy éreztem, megfulladok, már a mellem alatt is feszített. Semmilyen fájdalomcsillapító nem hatott, bármit kaptam vénásan, vagy más formában. Az újabb vizsgálatok során már magamon kívül voltam a fájdalomtól, pedig 2 gyermeket szültem természetes úton, azt hittem, tudom, mi a fájdalom... de ez rosszabb volt” - írta a modell, aki ekkor már levegőt is alig tudott venni. Ahogy fogalmazott:

Áginak az itthoni nőgyógyásza telefonos segítsége jelentetett némi megnyugvást, ami nélkül szerinte összeomlott volna az operációig.

Ági azonban azt is hozzátette, hogy az ottani orvosok és ápolók ellátása és szakmaisága élete egyik legjobb tapasztalata volt.

„Megműtöttek, és 5 nap után borzasztó hemoglobinszinttel, több mint 1,2 liter vért veszítve, de jól vagyok és jól leszek. És még a vérátömlesztést is megúsztam végül. A családom körében, itthon gyógyulhatok” - zárta a bejegyzését a modell, aki azért néhány jó tanácsot is megosztott a külföldi utazásokkal kapcsolatban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!