Az egykori szépségkirálynő kifejtette, hogy egy olyan döntést hoztak, ami radikális változást jelent az életükben. Szerettek volna minden külső hatástól mentesen, családként működni.


Az egykori szépségkirálynő nemrég egy vlogban árulta el, hogy régóta tervezik a külföldre költözést a férjével, Kis-Dobó Csabával, és most végre sikerült: tízezer kilométerre hagyták maguk mögött a szeretett maglódi otthonukat és családjukat. A Blikk szerint a pár kapcsolata korábban sem volt zökkenőmentes, ők maguk is nyíltan beszéltek a hullámvölgyeikről és a párterápiáról. Most egy újabb nagy lépésre szánták el magukat, hogy két fiukkal új életet kezdhessenek.

Ági a vlogjában kifejtette, hogy egy olyan döntést hoztak, ami radikális változást jelent az életükben. Szerettek volna minden külső hatástól mentesen, családként működni, és a távolság talán segít abban, hogy jobban összekovácsolódjanak.

Ági egyedül maradt Costa Ricában, míg férje tízezer kilométer távolságból jelentkezett be egy videóhívás során, ami a Blikk szerint még jobban aláhúzza a család hatalmas döntését. Az is kiderült, hogy Maglód helyett mostantól Costa Rica lesz az új otthonuk.

- mondta Dobó Ági a Blikknek.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!