Egy magyar fejlesztésű telefonos alkalmazás lehet a kutyások új kedvence. Hamarosan érkezik ugyanis a dogGo nevű applikáció, ami új szintre emelheti a kutyasétáltatást és remek közösségi tér lehet a gazdiknak is.


Az appot egy nyíregyházi családi vállalkozás fejleszti, az alapok és az arculat pedig már el is készültek. Az ötletgazda Németh László és felesége, Németh-Koleszár Brigitta, akik maguk is kutyatulajdonosok. Egy szokásos parkban tett sétáltatás közben fogalmazódott meg bennük a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha a kutya és a gazdik is találnának maguknak társaságot ilyenkor. Ezután született meg egy valós idejű térképen alapuló, aktív közösséget építő applikáció ötlete, amelyről portálunknak már ízelítőt is adtak. Így kiderült, miért lesz hasznos ez az alkalmazás azoknak, akik rendszeresen viszik ki a szabadba kedvencüket.

Az eddigi információk alapján

a dogGo egy egyszerű, könnyen kezelhető és barátságos dizájnnal csábító alkalmazás, amely abban segíti a gazdikat, hogy társakat találjanak a kutyás programjaikhoz, főleg persze a sétáltatáshoz.

Ha kíváncsi vagy, hogy működik az alkalmazás, és mikor fog megjelenni, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!