Noga Weisz a palesztin terroristák elől az ágy alá menekült, akik erre rágyújtották az egész házat. A 18 éves lány édesanyjával együtt szabadult tegnap este a fogságból.


Ahogy arról beszámoltunk, egy 18 éves magyar állampolgársággal rendelkező lány, Noga Weisz is ott van a szombat este a Hamász által elengedett túszok között.

A Hetek készített korábban exkluzív interjút a lány nagynénjével, aki elmesélte, hogy miken kellett keresztülmennie unokahúgának a Hamász támadása során.

Osnat Weiss először a lány édesanyjával tartotta a kapcsolatot, ő mondta el neki telefonon, hogy terroristákkal van tele a kibuc, ahol laknak. Nemsokára azonban megszakadt a hívás, ezért Osnat Nogának üzent, aki azt írta neki, hogy betörtek hozzájuk a fegyveresek, ő pedig az ágy alá bújt el előlük.

- üzent kétségbeesve a fiatal lány.

Két nővére túlélte a támadást, mivel egy másik lakásban tudtak elbújni. Ők mesélték el később, hogy Noga már nem kapott levegőt a füsttől, ezért ki kellett menekülnie a házból az ablakon keresztül, ekkor ejtették túszul az édesanyjával együtt a palesztin terroristák.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!