Gajdos Tamás után most Tóth Gézával fordult elő az eset. A műsorvezető másfél órát késett a munkából.


Novemberben mi is írtunk róla, hogy azonnali hatállyal kirúgták az ATV Híradójából Gajdos Tamást, néhány hónapon belül kétszer is elkésett az élő adásból, mindkét alkalommal kollégájának kellett helyettesítenie.

Most úgy tűnik, nem volt elég elrettentő erő a tévés kirúgása: újabb riporterrel esett meg a késés:

A Média1 cikke szerint ismét Rónai Egonnak, az Egyenes beszéd műsorvezetőjének kellett megmentenie a péntek délutáni Híradót.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Media1 érdeklődésére péntek este telefonon megerősítette a történteket és azt, hogy fegyelmi eljárást indítanak:

„Sajnos Tóth Gézával is megismétlődött az, ami korábban többször Gajdos Tamással, ezért nem a beosztása szerinti műsorvezető vezette az ATV Híradót. Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk.

A portál felidézi a korábbi esetek miatt már ismertté vált etikai kódexet, ami szerint a Híradó műsorvezetőinek legkésőbb az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!