Pistit november végén helyezték öröm nyugalomra, a sírján halmokban álltak a virágok, a koszorúk és a különböző emléktárgyak. A családja sokkot kapott, amikor meglátták a kifosztott sírhelyet.


Kifosztották annak a 16 éves sümegi fiatalnak a sírját, aki osztálytársai zaklatása miatt lett öngyilkos tavaly novemberben - írja a Bors. Pisti családja teljesen összetört.

A fiút néhány iskolatársa pécézte ki magának, és verbálisan illetve fizikailag is bántalmazták, elsősorban a testalkata miatt. A fiatal végül nem bírta a sok megalázást, és egy vonat elé ugrott november 6-án. Pistit egy hófehér urnában helyezték végső nyugalomra november végén. A sírján halmokban álltak a virágok és koszorúk, később pedig többen helyeztek el apróbb emléktárgyakat és ajándékokat is rajta.

A Bors azonban most arról ír, hogy

„Hogy valaki ilyet tegyen, az mindennek a legalja, sosem hittem volna, hogy egy ember képes ilyesmire. Ki az, aki egyáltalán lop egy sírról? És főleg ki az, aki Pistike sírjáról lop? Bele sem merek gondolni, mit érezhetett a család, amikor meglátták. Nagyon remélem, a tettes valahogy megbűnhődik” - mondta a lapnak a család egyik ismerőse.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!