Teljesen véletlenül derült ki, hogy harmadfokú unokatestvérek. Mivel nem tartottak nagy esküvőt, egyszer sem találkozott a tágabb rokonságuk.


Marcella Hill a TikTokon árulta el, hogy teljesen véletlenül az egyik harmadfokú unokatestvéréhez ment hozzá - írja a The Sun.

A dolog ráadásul már csak akkor derült ki, miután már teherbe esett, a férjével pedig gyerekneveket nézegettek egy családfakutató oldalon, a Family Search-ön.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

- mondta a videóban.

Bár először azt hitte, a férje biztos véletlenül az ő fiókjába lépett be, kiderült, hogy távoli rokon.

"Az ő nagyapja és az én nagyapám elsőfokú unokatestvérek voltak" - mondta. Ezután felhívták a még élő nagyszülőket, akik meg is erősítették, hogy ismerik egymást, együtt nőttek fel gyerekkorukban.

- mondta Marcella.

Egy későbbi videóban azt is megmagyarázta, hogyhogy nem jöttek rá erre korábban.

@beingmarcellahill Replying to @mrsmoore321 What wedding? We got married at a courthouse. #marriedlife #marcellahill #wakeherup #breaktherules #dolifedifferent #doityourway ♬ original sound - Marcella Hill

"A városházán házasodtunk össze egy szerdai napon, munka után" - mondta a második videóban.

"De tegyük fel, hogy nagy esküvőt tartunk, ahol találkozik a nagypapa és a nagymama, és megtudjuk, hogy harmadfokú unokatestvérek vagyunk. Mit kellett volna tennünk?" - teszi fel a költői kérdést.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!