Ahogy arról ma írtunk, a Brussels Times szerint a rendőrség pénteken éjszaka lecsapott egy szexpartira Brüsszelben. Az orgián 25-en vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata, és egy európai parlamenti képviselő is. A helyszínen drogokat is találtak.

A HLN információi szerint a szexpartin részt vett az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki ezután lemondott. A képviselő a beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták.

A Demokratikus Koalíció az ügy kirobbanása után sajtóközleményt adott ki, amiben azt írja:

"Az elmúlt napokban csak egyetlen magyar EP-képviselő mondott le mandátumáról: Szájer József."

hirdetés

Hozzátették: A Demokratikus Koalíció azonnali választ vár a kormánytól és a Fidesztől, ahogy a hagyományos családmodell, a keresztény értékek és a konzervatív világszemlélet gyakorlói is biztosan szeretnék tudni a választ az alábbi kérdésre: Szájer József az a bizonyos magyar EP-képviselő?

Szájer József múlt vasárnap mondott le európai parlamenti mandátumáról. A képviselő úgy fogalmazott akkor: egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számára.

Harminc éve szolgálja Magyarországot hivatásos politikusként, túlnyomó részében az európai terepen dolgozott. Feladatait igyekezett lelkiismeretesen ellátni, a magyar emberek, a választói érdekeit képviselni - tette hozzá.


hirdetés