Előkerültek Diana egykori levelei, melyből az is kiderül, nem otthon töltötte utolsó karácsonyát.


Összesen 32 levél került nyilvánosságra, miután Susie és Tarek Kassem, Diana egykori jó barátai úgy döntöttek, árverésre bocsátják Diana személyes üzeneteit, amit nekik küldött az idők során. A bevétel egy részét jótékony célra fordítják.

A számos levél között található egy, ami igazán tragikus Diana sorsának ismeretében: a hercegnő 1996. december 17-én, azaz 8 hónappal a párizsi autóbaleset okozta halála előtt azt írta:

Diana és az akkori Károly herceg 1996-ban - azaz a levél megírásának évében - váltak el, így igazán nehéz és lelkileg megterhelő hónapokat tudhatott maga mögött a hercegnő.

Sokan úgy tudták, hogy Diana egyedül töltötte utolsó karácsonyát a Kensington-palotában, de az iromány alapján nem így történt, mivel a levélből az is kiderül, úgy érzi, hogy az ünnepek ideje alatt képtelen otthon maradni, helyette egy hétre elutazik és naposabb helyen tölti az ünnepeket.

A királyi család hagyományosan Sandringhamben karácsonyozik, így Diana fiai, Vilmos és Harry is itt, apjukkal és a nagyszülőkkel töltötték az ünnepeket.

Egy másik, 1996 szeptemberében küldött, derűs hangvételű levélben Diana arról is írt, hogy a szabadságát megtalálva várta a jövőjét.

Úgy fogalmaz:

Kassemék 25 év után azért döntöttek úgy, hogy eladják a hercegnő leveleit, mert nagy felelősségnek érezték, amit nem akartak gyermekeikre vagy unokáikra áthárítani, írja a Daily Mail.

A levelek február 16-án kerülnek árverésre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!