Dér Heni A Konyhafőnök műsorában szúrta ki magának párját, Bakos Gergőt, aki annyira megtetszett neki, hogy rá is írt a közösségi oldalán. Így kezdődött a kapcsolatuk, ami elég nagy léptekkel halad előre.

Tavaly, egy forró nyári napon épp otthon tettem-vettem, amikor megláttam Gerit egy főzőműsorban. Furcsa érzés kerített hatalmába. Másnap már direkt odakapcsoltam a tévét, és vártam, hogy kiírják a nevét, hogy ráírhassak a közösségi oldalán. Ezerből egy pasi mer rám írni, úgyhogy szégyen-nem szégyen, megadtam a kezdő löketet, és egy sablon dumával gratuláltam neki az eredményeiért. De nem bántam, mert öt perc múlva már jött is a válasz. Már az első találkozásnál éreztem, hogy ez komoly lesz, és nem csaltak a női megérzéseim. A második randitól gyakorlatilag együtt is élünk Gerivel

- mesélte a Borsnak Dér Heni, aki a családalapítással sem várna már.

Tudom, hogy szinte még friss ez a kapcsolat, de van úgy, hogy minden olyan magától értetődő. Én már tíz éve is azt mondtam, ha jönne a baba, én boldog lennék, és gond nélkül átrendezném az életemet, Gerivel pedig ez most már teljesen egyértelmű. Bármikor jöhet a babánk!

Dér Heni: A helyemben ti már mély depresszióban ülnétek otthon

Elég sokan betámadták, miután egyetértett Schobert Norbival.

Kiemelt kép: Instagram/@heni_der_official


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!