Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nemrég írtunk arról, hogy Demcsák Zsuzsa a legnagyobb titokban ment férjhez, férje egy indiai származású férfi. Az egykori műsorvezető most a Mokkában beszélt új szerelméről.

Az egész magyar sajtót meglepte, amikor Demcsák Zsuzsa bejelentette, amikor Ázsiában forgatott az Ázsia Expressz című műsorban, megismerkedett a 36 éves Krishannal, akivel össze is házasodtak. A hindu férfi egy szállodai szobában kérte meg a műsorvezető kezét, Demcsák azonnal igent mondott.

Demcsák Zsuzsa a Mokkában mesélt arról, hogy hogyan ismerte meg kedvesét és, hogy mik a közös terveik a közeljövőben. A műsorvezető azt is elárulta, gyerekei hogyan fogadták a nagy hírt.

"Annyira tökéletes. Egészen elképesztő, ahogyan beszél velem, ahogyan bánik velem, ahogyan mi együtt vagyunk. Én ilyet még nem tapasztaltam életemben. 36 éves, Indiában élnek. Van két diplomája, az egyik pszichológia, a másik pedig színházi rendező szak. Ezzel foglalkozik, jógaoktató is egyébként" - árulta el Zsuzsa a Mokkában.

A héten párjához utazik, hogy családját is megismerje.

"Telefonon már mindenkivel beszéltem, azon izgultam, hogy elfogadjanak. Mert ők tulajdonképpen a legfelsőbb kasztba tartoznak, hiába nincsen már kasztrendszer Indiában. Elfogadják, hogy európai vagyok, van két gyerekem. Mindenki azt mondta, nagyon várnak, valamint, hogy borzasztóan boldogok a fiuk miatt." - mondta.

Demcsák Zsuzsa azt is elárulta, újdonsült férje hamarosan Magyarországra költözik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!