Debrecen "legnépszerűbb Attilája" volt egy cserbenhagyásos gázolás áldozata - írta meg a haon.hu.

A férfi a Rákóczi utca és Csapó utca kereszteződésében hajnalban, 4 óra 30 perc körül a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen haladt át, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy ismeretlen forgalmi rendszámú autó elütötte, majd elhajtott a helyszínről - számolt be a tragédiáról a Police.hu. A balesetben a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A haon.hu információja szerint

a belváros ismert alakja volt Attila. A férfi "az évek alatt szinte a városkép részévé vált" - írták róla. Egyik ismertetőjele volt, hogy zenét hallgatva bólogatott. Hol egy meleg italt, hol némi aprópénzt is adtak az ott élők neki.

hirdetés

Rendőrségi felhívás

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépkocsi sofőrjét, illetve azokat, akik a balesetet látták, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyenek bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán illetve a 112-es központi segélyhívó számon.