Bár több gyanúsítottja is akad már a májusi ügynek, újabb embereket is kihallgathat a rendőrség a Deák téri tragikus késeléssel kapcsolatban - írja a Blikk.

A lap információi szerint több biztonsági őr szinte közvetlen közelről nézte végig a két fiatal haláltusáját, miután a gyilkos megkéselte őket.

Egyelőre nem tudni, az őrök miért nem léptek közbe addig, amíg a verekedés nem fajult késelésig. A védekezésük alapja lehet, hogy a gyilkosság, és az azt megelőző események a szolgálati helyükön kívül, a nyílt utcán történtek.

„Számunkra is sok kérdés maradt megválaszolatlanul, de a nyomozás jelenlegi szakaszában ez természetes. Részleteket pillanatnyilag nem árulhatok el, de nem tartom kizártnak, hogy további gyanúsítások történhetnek az ügyben”

– mondta el a Blikknek dr. Csapi Szilvia, az egyik áldozat családjának jogi képviselője.

hirdetés

Szintén kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiúval egy társaságban lévő, ugyanabban az intézetben élő lány sietett az életükért küzdő áldozatok segítségére. Amíg nem értek ki a mentők, a fiatal lány próbálta meg elszorítani a vérző ereket és újraéleszteni Lászlót és Gergőt.



hirdetés