Az énekesnő elárulta, hogy Puskás Peti mellett talált rá arra a boldogságra és békességre, amire mindig is vágyott.


Dallos Bogi és párja Puskás Peti ugyan fontosnak tartja, hogy rendszeresen kommunikáljon a rajongóival, de a problémáikat nem szokták a közönség elé tárni. Most az énekesnő mégis mesélt egy gyerekkori traumájáról - írja a Borsonline.

A Hétköznapi Zenészben elárulta, hogy mivel

"Nem kell ahhoz közszereplőnek lenni, hogy az embernek az önbizalma folyamatosan ingadozzon. Mi, akik a nagy nyilvánosság előtt vagyunk, sokkal intenzívebben kapjuk a visszajelzéseket. Rengeteg dolgot hallottam már magammal kapcsolatban. A zsiráftól a botsáskán át mindenféle jelzőt aggattak rám. Idő volt megszeretni azt a lányt, aki mindig a tornasor elején állt annak idején, vagy magasabb volt a legtöbb fiúnál"

– mesélte.

Puskás Peti mellett talált rá arra a boldogságra és békességre, amire mindig is vágyott.

Érdekes, hogy zeneileg még sosem dolgoztunk együtt. Attól lehet, hogy egy picit tartok. Fogunk majd, meg tervben van, de annyi téren összekapcsolódunk, annyi területén az életnek, hogy eddig fontosnak tartottam, hogy legyen a zene az a kis sziget, amiben mindketten megtaláljuk a saját világunkat. Azért egy izgalmas dolog lesz, amikor majd egyszer közösen írunk egy dalt, vagy előadunk egy dalt"

- mondta el.

VIDEÓ: Dallos Bogi vallomása


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!