Fájt neki, amikor másodhegedűsnek kezelték az ózdi rapper mellett.


Hajdú Péter Frizbi YouTube-csatornájának következő vendége Curtis lesz, és ha az előzetesen kikerült részletekből indulunk ki, izgalmas műsornak nézünk elébe.

A Blikk által előre szemlézett adásban Hajdú természetesen a Majkához fűződő kapcsolatáról kérdezte az énekest. Curtis egy volt barátnővel felmelegített, ám mégsem működő kapcsolathoz hasonlította a kibékülésüket az ózdi rapperrel.

Arról is beszélt, hogy azért hagyta ott végül Majkát, mert nem érezte egyenrangúnak magát, és nem is keresett annyit, mint kollégája. „Nem működött együtt, olyan volt ez a kapcsolat, mint amikor újra megpróbálod az exeddel, úgysem fog működni. Egyre több és erősebb súrlódás volt szakmai szinten is, és összességében majdnem mindenben volt vita, konfliktus” – a volt futballista. Hozzátette:

Megemlítette, az is fájt neki, hogy sokszor érezte magát háttérben kollégája mellett. „Ha kijön egy dal, lemegy egy koncert, akkor az Curtis-dal és -koncert. Korábban volt olyan, hogy csináltunk egy nagykoncertet és az mondták, hogy Majkáék de jó bulit csináltak. De az nem Majkáék volt, hanem az egy közös buli. Én nem akartam másodhegedűs lenni. Rólunk kellett volna szólnia mindennek, de csak róla szólt. Évek alatt tettem azért annyit, mint szövegírásban, zeneileg, jelenlétben, hogy ez egyenrangúvá emeljen a produkcióban” – magyarázta a sztár.

Az interjú bizonyos pontjain Curtis szóban oda is szóban volt kollégájának: „Én nem járok olyan gazdag helyeken, ahol ő”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!