Terv szerint tegnap este Majka is fellépett volna Fehérgyarmaton, a rapper viszont néhány órával a koncertje előtt az Instagramján közölte a rajongóival, hogy a buli elmarad, mivel a hangtechnikusa felhívta és arról tájékoztatta, hogy a helyszíni technika nem felelt meg a szerződésben foglalt feltételeknek.


Rettentően sajnáljuk, de ma este nem tudunk Fehérgyarmaton találkozni. Szerettünk volna egy szuper koncertet adni nektek, de sajnos a helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van. Nagyon sajnáljuk. Reméljük minél hamarabb találkozunk a fehérgyarmati közönséggel. Béke

- írta ekkor a rapper.

Majka később a Facebook-oldalán bővebben is kifejtette, hogy a produkciójukhoz komoly technikai háttér szükséges, ami nélkül nem tudnak tökéletes koncertélményt nyújtani. Mint írja, Nyíregyházáról is megpróbáltak megfelelő technikát hozatni, miután megtudták, hogy a fehérgyarmati helyszín nem megfelelő, de az terv végül nem jött össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, a szervezők Curtist kérték fel, hogy ugorjon be Majka helyett, aki igent is mondott.

Ahhoz képest, hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők, hogy el tudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik… Gyors öltözés, 300 km utazás, éjfélkor már a színpadon voltam

- írta a koncerten készült felvételek mellé Curtis, aki szerint a buli hangulata mindent megért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

A változásokról természetesen az esemény szervezői is tájékoztatták a közönséget. A Gyarmati Vigasságok nevű Facebook-oldalon először azt jelentették be, hogy Majka koncertje technikai okok miatt elmarad, nem sokkal később pedig már arról érkezett hír, hogy Curtisszel egészült ki az aznapi fellépők listája.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!