Újabb bejegyzéssel jelentkezett a pénteki megmozdulás kapcsán. A rapper azt írta: gyerekkora óta fideszes, és ezt sosem titkolta.


Újabb bejegyzéssel jelentkezett Curtis a pénteki tüntetés kapcsán. Az újpesti rapper most azt írta, hogy zenélni szeretne, nem politizálni.

Curtis azután került a közéleti viták kereszttüzébe, miután a szervezők a héten közzétették a pénteki tüntetés támogatóinak listáját. Ezen több híresség is szerepelt, köztük Curtis is, azonban ő később azt írta, nem adta a nevét az eseményhez és nem írt alá semmit ezzel kapcsolatban. Ezután

A Youtuber szerint ugyanis korábban megegyeztek a rapperrrel, akinek világosan elmondta a megmozdulás céljait. A Curtis azonban azzal vágott vissza, hogy Osváth hazudik, és kiforgatja a szavait.

Péntek este aztán a zenész megosztott egy videót a tüntetésről, amikor a tömeg azt skandálta, hogy Orbán takarodj!. Erre a rapper pedig azt írta: „Hazug banda! Ezért nem mentem.”

Ezt a bejegyzését szombat reggelre törölte, vasárnap reggel azonban újabb poszttal jelentkezett a témában. Egy korlátozott ideig elérhető Instragram-történetben azt írta:

A rapper nem rejtette véka alá politikai szimpátiáját, ahogy fogalmazott, gyerekkora óta fideszes, ez pedig soha nem volt titok, több interjúban is elmondta már.

Ezután, csupa nagy betűvel írva, kifejtette a véleményét a pedofil bűnelkövetőkről is:

„Az összes pedofil és ehhez asszisztálót pedig végezzék ki! Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem politizálni.”

Azt is hozzátette, hogy minden évben több száz gyereket segít és támogat, és ez ezután sem fog változni.

- zárta a bejegyzését Curtis.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!