Tudja, hogy nehéz út áll előtte, ám belátta hibáit, és kitart - erről beszélt Curtis a Story magazinnak adott interjújában.


A rapper azt mondta: boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mióta rész vett egy hathetes drogelvonón. Elmondása szerint ő már azelőtt is tudta, hogy drogproblémáival valamit kezdenie kell, hogy kirobbant volna a Majka-féle botrány.

Mint azt mi is megírtuk, hatalmas port kavart a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják. Azt, hogy Curtis drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon, a színpadon mondta el a közönségnek. Curtis azonban azt mondja, nem haragszik Majkára.

"Nem haragszom rá, csak arra, amit csinált. Nem tartozott másokra, amit a nyilvánosság elé tárt. A legjobb barátom volt" – mondta a Story magazinnak adott interjújában Curtis, aki azt is elárulta, hogy utoljára január 7-én nyúlt droghoz, aztán be is ment az elvonóra.

"Sokszor unalmamban nyúltam a droghoz. Amikor ott van az ember az Arénában, és tizennégyezer torokból éneklik a dalát, és mindenki őt akarja... Majd jön egy hétfő, ülök a szobámban, és nem tudok mit kezdeni magammal. Általában ilyenkor következett az, aminek nem kellett volna... Nem könnyű belátni a saját hibáimat, és megtanulni, hogy a mindennapokban is lehet örömet lelni" - mondta a magazinnak Curtis. Már több mint két hónapja tiszta, és stabilnak érzi magát - mondta a lapnak.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!