A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány küldetése a fogyatékossággal élők foglalkoztatásának bővítése és társadalmi integrációjuk támogatása.

Kampányukhoz közel 200 köztiszteletben álló személy csatlakozott, és adományozta oda gyermekkori mackóját és személyes tárgyát, amelyeket minden évben egy, a Fogyatékossággal Élők Világnapához kapcsolódó jótékonysági aukció keretében árvereznek el.

Az árveréseken befolyt összegből 2016-ban megnyitották a Premier Kultcafét, Európa legnagyobb fogyatékosságbarát közösségi terét, ahol kávézó, mozi és rendezvényterem üzemel.

Csütörtök este nemcsak híres magyar művészek, de világsztárok macijaira is lehet licitálni! Az alapítvány a következőeket írta ki Facebook-oldalára:

Budapesten járt néhány híres maci, akik csak arra várnak, hogy örökbe fogadják őket, és ezzel segíthessenek bővíteni a fogyatékossággal élők munkalehetőségeit. Licitálók jelentkezését várjuk november 30-ra a Premier Kultcaféba, a VII. Jótékonysági Maci Aukcióra!

És akik a macik gazdái: Balázs Fecó, Deák Bill Gyula, Deák Kristóf, Esztergályos Cecília, Gálvölgyi János, dr. Gyarmati Andrea, Henrik Irén (Dargay Attila), Hegedűs D. Géza, Horváth Károly Charlie, Mácsai Pál, Lovasi András, Nyilasi Tibor és Péterfy Bori, valamint Jamie Foxx, Ashton Kutcher és Jennifer Lawrence - köszönjük mindannyiuknak!

944ii

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!