A divattervező fél évet töltött rácsok mögött drogügye miatt. Azt mondta, a mennyországból a pokolba került.


Herczeg Zoltán saját bevallása szerint úgy élte túl a börtönben töltött időszakot, hogy eldöntötte, nem hajlandó a méltóságával és az egészségével fizetni az ellene felhozott vádakért. A drogkereskedelemmel megvádolt divattervező két héttel szabadulása után, otthonában nyilatkozott megpróbáltatásairól a Fókusznak.

Herczeg Zoltánt október 21-én tartóztatták le egy másik férfivel együtt kábítószer-kereskedelem vádjával, az 50 éves divattervezőt fél év után engedték ki az előzetes börtönbüntetésből. Házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán adott interjút az RTL stábjának.

„Amikor a bíró azt mondta, letartóztatnak, az nem volt jó érzés. Ott megremegett a térdem. Lehet, hogy a könnyem is kicsordult, mert anyámra gondoltam meg a páromra” – emlékezett vissza Herczeg.

Hozzátette: különösen idegőrlő volt a bizonytalanság, amikor még nem tudta, mennyi idő lesz a büntetése. Aztán a hetvenkét óra előzetesből harminc nap fegyház lett, majd újabb harminc nap, aztán két hónap, végül összesen fél évet töltött rácsok mögött.

Lapozz a cikk folytatásához és a videóhoz!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!