Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A török válság miatt be kellett zárnia jól menő törökországi kozmetikai cégét.

Csősz Boglárka volt a Mokka reggeli vendége, ahol arról beszélgetett a műsorvezetőkkel, hogyan tette tönkre szépségipari vállalkozását a törökországi válság, aminek következtében az alkalmazottait is el kellett bocsájtania.

"A török nők nagyrésze nem dolgozik, soha nem vettek részt az üzleti életben, nagyrészük a családdal foglalkozik, foglalkoztatni is nagyon nehéz nőket. A nagy nehézségeim közé tartozott az is, hogy nem beszélnek angolul." - mondta Csősz Boglárka a vállalkozói nehézségekről, majd hozzátette, kevés a szakképzett női munkaerő az országban, ahol jelenleg több éve él.

A színésznő azt is kifejtette, sokszor olyan feladatokat is meg kellett oldania cégében, ami nem is tartozott a hatáskörébe.

"Ilyenkor nem éri meg az egész piacon ott lenni, mert az ügyfelek nem tudják megengedni maguknak, hogy mondjuk, egy fizetés áráért vásároljon egy krémet magának vagy egy kezelést. Annyira nehéz lett a helyzet, hogy az átlagembernek még az élelmiszer-beszerzés is nehéz." - mondta Csősz Boglárka.

A magyar celeb azt is elárulta, két éve saját zsebéből finanszírozta a cégét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!